Nadaljuj

Image title

Ulica pod gozdom 1
4264 - Bohinjska Bistrica
Slovenija

Zemljepisna širina: 46.269844
Zemljepisna dolžina: 13.960615

Lokacija - Bohinj


Naši apartmaji nudijo gorski oddih. Z lokacijo v središču Bohinjske Bistrice vam je omogočen dostop do bližnjih restavracij, nakupovalnih središč in ostalih znamenitosti.

  • Image titleNajvišji slovenski vrh Triglav je tudi najpopularnejši vzpon v Julijskih Alpah znotraj Triglavskega narodnega parka in omogoča razgled na slikovito pokrajino, čudovite slapove, zrcalna jezera in planinske koče.
  • Bohinjsko jezero, ki je od apartmajev oddaljeno le 6 km, vam ponuja, da dan preživite aktivno z veslanjem, s kajakom ali kanujem, ter s kopanjem in sončenjem.
  • Aquapark in Wellnes (od apartmajev oddaljeno le 5 min hoje): Ta zunanji in notranji center je popolna družinska destinacija. Poleg bazenov, vodnih toboganov in zdraviliških tretmajev nudi tudi aktivnosti za vse starosti in fizične sposobnosti.
  • Blejsko jezero je oddaljeno 20 km od apartmajev in je visoko obiskana turistična destinacija z dih jemajočim razgledom, z možnostmi za različne vodne športe in s srednjeveškim gradom z najlepšo razgledno točko. Po celem dnevu ob jezeru in ogledovanju zgodovinskih znamenitosti pa ne pozabite poskusiti slavne blejske kremne rezine, t.i. kremšnita. To je sladica, ki bo zagotovo zadovoljila vaše sladkosnede brbončice.
  • Gora Vogel: Kot smučarski center je odlična izbira za smučanje v zimskem času in popularna destinacija za pohodništvo v poletnem času.
Bohinj - Triglav National Park, Julian Alps